Sobre nosaltres

Experiència

La nostra història

La història d’Infahund va lligada a la figura d’en Bernat. Ell és l’alma mater i fundador de l’Escola.

Tot va començar a finals dels anys 80, moment en que en Bernat ja havia anat adquirint els coneixements per ensinistrar gossos. La seva capacitat d’observació, anàlisi i comprensió del comportament caní, juntament amb la seva inquietud per formar-se, va fer que desenvolupés el seu propi sistema d’ensinistrament que ha anat millorant al llarg del temps. Tal és la seva capacitat de treballar amb gossos, que s’ha creat un gran renom en el món de l’ensinistrament caní, arribant a ajudar a moltes persones inclús amb problemes de comportament seriosos.

El seu anhel sempre va ser formar un centre caní, cosa que va aconseguir a principis dels anys 90. Amb el temps, aquest primer projecte es va quedar petit per manca d’espai i demanda i finalment va obrir l’Escola d’Educació Canina Infahund l’any 2017, fent realitat el seu somni: crear un centre de referència en el sector.

A partir d’aquí, segueix sumant experiència i comença a formar al seu propi equip de professionals amb el seu sistema d’aprenentatge.

Som professionals preparats

L’escola Canina Infahund actualment és un centre de referència que compta amb un equip de professionals amb més de 35 anys d’experiència en l’educació i modificació del comportament caní. Tot l’equip de professionals està preparat i format amb el sistema d’aprenentatge Infahund.

Ens prenem molt seriosament la tasca que desenvolupem. La nostra fita: que els nostres clients quedin satisfets amb el resultat. Si vols serietat contacta amb nosaltres i un dels nostres tècnics t’informarà del nostre funcionament i t’assessorarà pel teu cas en concret.

Comptem amb titulacions oficials de diferents organismes tant nacionals com internacionals, capacitació tècnica per la formació de gossos d’intervenció, llicència per a la tinença de gossos de raça potencialment perillosa i reconeixements a nivell mundial.

equip de professionals d'Infahund

El nostre objectiu

Aprèn a ensinistrar

Portem la suma de 3.727 clients als quals Infahund ha ajudat a ensinistrar amb el seu mètode de treball. Som un equip preparat per poder ajudar-te. Estem constantment fent formació. Som una escola i treballem en equip.

Apassionats pels animals

Coneix el nostre equip

Bernat

Director tècnic i instructor formador

Carme

Instructora formadora

Pol

Instructor formador

Pere

Ensinistrador

Raquel

Ensinistradora

David

Ensinistrador

Maria

Veterinària

Eli

Ensinistradora

El personal que ha col·laborat amb nosaltres:

Moltes gràcies!

Lluc
Anna

El monitoratge que està col·laborant actualment amb nosaltres:

Moltes gràcies!

Mar
Equip format amb el sistema Infahund

Tu ets la nostra motivació.
Veure l’evolució que van fent els gossos no té preu.

Instal·lacions

Coneix el nostre centre

Al Centre d’Ensinistrament Caní Infahund Vidreres (Girona) disposem de més de 10.000 metres quadrats d’instal·lacions per desenvolupar tot tipus d’activitats relacionades amb el món del gos.

aparcament gratuït

Aparcament

ampli, privat, zones d’ombra

Oficina

aula d’aprenentatge

Zones de joc

quatre espais independents

Pipicans

quatre pipicans tancats

Classe grupal d'obediència bàsica

Pista obediència

àmplia i tancada

Pista agility

obstacles reglamentaris

Pista polivalent

zona d’ombra

Espai cobert

polivalent

Boxes

pels gossos

Aprendre a educar el teu gos

Fem classes al matí i a la tarda,
per a que puguis adaptar la teva disponibilitat.