Avís legal

Informació de conformitat amb l’article 10 de la LSSI

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

El titular d’aquesta web és:

Bernat Silva – Educació Canina Infahund, és una empresa que té la tipologia d’escola d’ensinistrament i el principal objectiu és realitzar ensinistraments, la formació de gossos i guies (propietaris) amb la finalitat que els gossos educats s’integrin millor en la nostra societat actual i canalitzar les qualitats de l’animal per potenciar les seves habilitats mitjançant l’ensinistrament especialitzat.

L’adreça física de l’Escola Canina Infahund es troba al Veïnat Les Bòries, polígon 23, parcel·la 99, 17411 – Vidreres (Girona), amb NIF 79302162W.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres podeu enviar-nos un e-mail a [email protected]. El telèfon de contacte és 619960787.
Centre inscrit amb número de nucli zoològic: G25/00321.

Condicions d’ús

L’ús d’aquesta pàgina web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta pàgina web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària de la pàgina web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb INFAHUND o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de la pàgina web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’INFAHUND i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit d’INFAHUND.

Contingut de la web i enllaços (links)

INFAHUND es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

INFAHUND no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’INFAHUND. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web d’INFAHUND té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Llei aplicable i jurisdicció

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament per la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre ella. L’usuari, en virtut de la seva acceptació renúncia expressament a qualsevol fur que per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent li pogués correspondre.